Het Scheidingsplatform

Communicatie

Het Scheidingsplatform

Communicatie in het scheidingsproces

Als je gaat scheiden moet er veel geregeld worden. Dan is het fijn als er begeleiding is waar je op kunt vertrouwen. Onze professionals weten waar ze het over hebben en wat er allemaal bij een scheiding komt kijken. Ze besteden aandacht aan de praktische, emotionele en juridische kant van een scheidingsproces. Ze hebben oog voor de situatie van de kinderen als hun ouders gaan scheiden. Ze zorgen voor financieel inzicht, zodat mensen precies weten wat hun financiële situatie na de scheiding is. En dat allemaal op een manier die past bij de situatie en wensen van de klant, want de behoefte van de klant staat bij ons voorop. 

Plan een gratis belafspraak​

Het Scheidingsplatform

Hoe wij een scheidingsproces begeleiden

Op Het Scheidingsplatform werken verschillende professionals met elkaar samen om zo hun klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden tijdens het scheidingsproces. Dit zijn bijvoorbeeld scheidingsadviseurs, scheidingscoaches, financieel experts scheiding en De Kinderen Scheiden Mee coaches. De scheidingsadviseur is hierin de ‘coördinator’ van een scheidingsproces en het vaste aanspreekpunt voor de klant. Samen met de klanten wordt in kaart gebracht wat er allemaal besproken en geregeld moet worden. De scheidingsadviseur betrekt andere professionals bij het proces op het moment dat het nodig is of als de klant hierom vraagt.

Wij houden van korte lijnen, dit is hoe wij een scheidingsproces begeleiden:

  • Jullie krijgen een persoonlijke scheidingsadviseur die jullie van a tot z begeleidt. De scheidingsadviseur is het vaste aanspreekpunt is tijdens het gehele scheidingsproces
  • De scheidingsadviseur zorgt ervoor dat alle onderwerpen besproken worden en dat alle afspraken goed op papier komen
  • De scheidingsadviseur betrekt andere professionals bij het scheidingsproces als dat nodig is (bijvoorbeeld een financieel expert scheiding voor een hypotheekadvies op maat)
  • De scheidingsadviseur wikkelt de formele procedure bij de rechtbank af en zorgt voor inschrijving bij de huwelijksgemeente

Hoe we kunnen helpen

Graag helpen wij jullie verder in jullie situatie. 

Maak een afspraak

Maak een belafspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek met onze experts.

Jouw situatie

We kijken specifiek naar jouw situatie. Iedere situatie is uniek en verdient een persoonlijke aanpak.

Passende oplossing

We zorgen samen voor een passende maatwerkoplossing met draagvlak voor iedereen.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Het Scheidingsplatform
Hallo,
Welkom bij Het Scheidingsplatform. We helpen je graag vrijblijvend en kosteloos verder met jouw vragen.