Het Scheidingsplatform

Over ons

 

Het Scheidingsplatform

Wie we zijn

Het Scheidingsplatform is een bijzondere samenwerking van verschillende deskundigen op het gebied van scheidingen die samenwerken om hun kennis en ervaring te bundelen om zo de best mogelijke ondersteuning te bieden tijdens het scheidingsproces.

Deze groep experts bestaat uit professionals met uiteenlopende specialisaties, zoals scheidingsadviseurs, scheidingscoaches, financieel experts scheiding en De Kinderen Scheiden Mee coaches.

Ze werken samen en delen hun kennis om ervoor te zorgen dat ze alle belangrijke aspecten meenemen en een oplossing vinden die voor iedereen goed is.

Wij bieden oplossingen op maat die volledig aansluiten bij jouw persoonlijke omstandigheden

De professionals weten dat elke scheiding uniek is en staan daarom klaar om jou te helpen bij alle zaken die geregeld moeten worden, zoals het maken van afspraken over de kinderen en financiën, en het opstellen van een ouderschapsregeling.

 

Bekijk onze video en leer ons kennen

Video afspelen

Het Scheidingsplatform

Waarom dit platform is opgericht

Het Scheidingsplatform is ontstaan vanuit de behoefte om mensen te ondersteunen die te maken krijgen met een scheiding. De deskundigen die deel uitmaken van het Scheidingsplatform hebben namelijk gezien hoeveel impact een scheiding kan hebben op het dagelijkse leven van mensen. Zij weten als geen ander waar het fout kan gaan en welke problemen er kunnen ontstaan tijdens het scheidingsproces.

Trotse partners

We hebben unieke samenwerkingen
Plan een gratis belafspraak​

Het Scheidingsplatform

We bundelen de kracht van verschillende expertises

Onze aanpak bij het begeleiden van een scheiding is gebaseerd op de juiste expertise op het gebied van relaties, zakelijke aspecten en juridische kwesties. We bieden maatwerk en richten ons op het menselijke aspect en de relatie. Zo kunnen we samen duurzame afspraken maken, met speciale aandacht voor de kinderen. Wij zien de noodzaak om mensen, vanuit hun persoonlijke belangen, te begeleiden tot wederzijds begrip. Na een scheiding gaan mensen verder als ex-partners en/of ouders.

Hoe we kunnen helpen

Graag helpen wij jullie verder in jullie situatie. 

Maak een afspraak

Maak een belafspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek met onze experts.

Jouw situatie

We kijken specifiek naar jouw situatie. Iedere situatie is uniek en verdient een persoonlijke aanpak.

Passende oplossing

We zorgen samen voor een passende maatwerkoplossing met draagvlak voor iedereen.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Het Scheidingsplatform
Hallo,
Welkom bij Het Scheidingsplatform. We helpen je graag vrijblijvend en kosteloos verder met jouw vragen.